Abacus® reporting

Abacus® Reporting

Abacus® Reporting od sada dostupan i na smart uređajima sa Android operativnim sistemom.

Abacus® Reporting je jedinstven sistem izvještavanja i analize poslovanja koji omogućuje efikasan i kontrolisanpristup informacijama iz poslovnog sistema putem web-a, a od sada i putem smart uređaja sa Android operativnim sistemom. Abacus® Reporting je projektovan tako da posjeduje veliku prilagodljivost potrebama menadžmenta preduzeća i to u svim nivoima hijerarhije upravljanja resursima. Velika fleksibilnost i podrška raznovrsnim potrebama preduzeća različitih djelatnosti preporuka su za orijentaciju za ovakav sistem izvještavanja.

Lista izvještaja se unaprijed formira i podešava korisniku, što daje mogućnost širokog spektra prilagođavanja sistema izvještavanja prema pravima pristupa informacijama pojedinih korisnika sistema. Poseban kvalitet ovog sistema izvještavanja je to što se izvještaji formiraju na osnovu trenutnih podataka, tako da korisnik u realnom vremenu ima precizan uvid u stanje poslovnog sistema iz domena svoje nadležnosti.

Abacus® Reporting je dostupan svim korisnicima knjigovodstvenih usluga kompanije Bencom, kao i svim korisnicima Abacus® poslovnog softvera.

Cijena usluge korišćenja Abacus® Reporting sistema (web + android) od sada je dostupna po novoj cijeni od 9,00 EUR mjesečno bez PDV-a.

Detaljnije informacije o načinu pristupa možete dobiti putem email-aThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., kao i telefona 031/332-302.